söndag 23 februari 2014

citronte med ingefära

Det är busenkelt att smaksätta te!
Igår kväll ställde jag in en plåt med rivet citronskal och riven ingefära, ungefär lika mycket av varje.
Efter 2,5 timmar i 50 graders ugnsvärme, varmluft, var citron- och ingefärsbitar i stort sett snustorra. Jag smulade eller rev bitar och hällde ned i Kobbs ekologiska te, English Breakfast. Klart!
Jag gillar inte riktigt bismaken av Breakfast te:et, skall testa en annan svart sort nästa gång.

5 kommentarer:

  1. Hej igen, nu gick det, hade glömt att logga in...! Jo jag skrev innan att vilken härlig blogg du har, har missat detta! Älskar också att baka o läsa recept, kravtidningar mm och känner ingen likasinnad, kul�� Ditt intresse för gamla saker dock delar jag dessvärre inte, är nog Johns fel, kan bli för mycket av det goda ibland��

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du gillar min blogg:-)
    Då vet jag vem jag ska höra av mig till om jag har tankar och funderingar;-)

    SvaraRadera
  3. Ja gör gärna det! Har precis gjort stekpannebröd, blev jättegott och var ganska lätt att göra. Annars kämpar jag med min surdegsgrund som inte vill jäsa när jag använder den. Har du några tips?

    SvaraRadera
  4. Surdeg är inte riktigt min grej:-/ Jag håller mig just nu till havrekex, småkakor och kokar kola. Något jag tänker sälja på marknader i år.
    Jag gillar även att baka mjuka kakor, bra fredagskakor;-)
    Försöker undvika att baka bullar eftersom de har en tendens att lägga sig runt magen;-)

    SvaraRadera